Activiteiten

Programma
Feestelijke wintermaand in de Hermitage
8 december tot en met zondag 6 januari 2019
Rondleidingen

Rondleidingen

Met een rondleiding van een van onze professionele gidsen ontdekt u nog veel meer in een tentoonstelling en in ons historische gebouw. U volgt het hele tentoonstellingsverhaal en komt natuurlijk langs alle hoogtepunten. Alles met een persoonlijke touch. Het is ook mogelijk om een rondleiding door meerdere tentoonstellingen te reserveren.

Duur en tarief
1 uur: € 90 per gids (excl. entreekaarten)

Talen
Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Turks, Arabisch, Berbers en Russisch

Speciale wensen
Voor speciale wensen, vragen of verzoeken met betrekking tot een rondleiding kunt u een mail sturen naar rondleidingen@hermitage.nl.

Voorwaarden
Klik hier om de voorwaarden te lezen.

Externe gidsen

Het is externe gidsen toegestaan een rondleiding te geven in de Hermitage Amsterdam. Aanmelden is verplicht via mail@hermitage.nl. Een externe rondleiding staat pas geboekt wanneer u een bevestiging ervan heeft ontvangen via mail@hermitage.nl.

Groepsbezoek (min. 15, max. 20 pers.)

Wilt u de tentoonstelling  bezoeken met een groep zonder gids? U kunt direct uw tickets kopen. Heeft u vragen? Mail naar rondleidingen@hermitage.nl

Lezingen op aanvraag

U kunt ook een lezing over de tentoonstelling, over de geschiedenis van Amstelhof of over de Hermitage St.-Petersburg aanvragen. Deze worden gegeven door een van onze professionele rondleiders. De kosten bedragen € 175 (exclusief huur van de zaal). Ook een lezing op locatie is mogelijk. De kosten hiervan zijn € 250 (excl. reiskosten).  
Meer informatie: 020 530 87 55 (werkdagen 9–17 uur) of rondleidingen@hermitage.nl.

Rondleiding in Nederlandse Gebarentaal (NGT)

Tijdens de tentoonstelling Hollandse Meesters uit de Hermitage wordt elke maand een rondleiding georganiseerd in Nederlandse Gebarentaal (NGT), voor dove en slechthorende bezoekers.

Rondleider Viktor Tans neemt u mee door de tentoonstelling en vertelt over de belangrijkste verzameling Hollandse schilderkunst buiten Nederland, die van de Hermitage St.-Petersburg, en over de drieënzestig werken van vijftig schilders die weer even ‘thuis’ zijn.

Workshops
Familieateliers
Creatieve cursussen voor jong en oud
Rondleiding in NGT – Musea in Gebaren
Instaprondleidingen van het Outsider Art Museum
Voor families en kinderen
Voor scholen
SRC Reizen laat u méér zien!
Ontdek Italië met SRC Reizen!
Speciaal voor de tentoonstelling Classic Beauties is een Grand Tour door bella Italia samengesteld

Classic Beauties in NRC Handelsblad

'De muziek maakt het nog mooier'