Activiteiten

Programma
Rondleidingen

Rondleidingen

Met een rondleiding van een van onze professionele gidsen ontdekt u nog veel meer in een tentoonstelling en in ons historische gebouw. U volgt het hele tentoonstellingsverhaal en komt natuurlijk langs alle hoogtepunten. Alles met een persoonlijke touch. Het is ook mogelijk om een rondleiding door meerdere tentoonstellingen te reserveren.

Duur en tarief
1 uur: € 90 per gids (excl. entreekaarten)

Talen
Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Turks, Arabisch, Berbers en Russisch

Boek hier uw rondleiding

Rondleiding inclusief tickets

Wilt u bij de rondleiding ook tickets bestellen? Klik op de onderstaande button om een rondleiding met tickets te boeken.

Rondleiding exclusief tickets

Regelen de deelnemers hun tickets op eigen gelegenheid? Via de onderstaande button kunt u een losse rondleiding zonder tickets boeken.

Speciale wensen
Voor speciale wensen, vragen of verzoeken met betrekking tot een rondleiding kunt u een mail sturen naar rondleidingen@hermitage.nl.

Voorwaarden
Klik hier om de voorwaarden te lezen.

Instaprondleidingen

Wilt u meer weten over de tentoonstelling? Iedere zaterdag kunt u mee met de instaprondleiding. Samen met een gids ontdekt u alles over Juwelen!. Deelname is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs voor de tentoonstelling, verzamelen in de foyer. Start om 11 uur, de capaciteit van deze activiteit is beperkt (vol = vol).

Externe gidsen

Het is externe gidsen toegestaan een rondleiding te geven in de Hermitage Amsterdam. Aanmelden is verplicht via mail@hermitage.nl. Een externe rondleiding staat pas geboekt wanneer u een bevestiging ervan heeft ontvangen via mail@hermitage.nl.

Lezingen op aanvraag

U kunt ook een lezing over de tentoonstelling, over de geschiedenis van Amstelhof of over de Hermitage St.-Petersburg aanvragen. Deze worden gegeven door een van onze professionele rondleiders. De kosten bedragen € 175 (exclusief huur van de zaal). Ook een lezing op locatie is mogelijk. De kosten hiervan zijn € 250 (excl. reiskosten).  
Meer informatie: 020 530 87 55 (werkdagen 9–17 uur) of rondleidingen@hermitage.nl.

Rondleiding in Nederlandse Gebarentaal (NGT)

Tijdens de tentoonstelling Juwelen! worden maandelijks rondleidingen georganiseerd in Nederlandse Gebarentaal (NGT), voor dove en slechthorende bezoekers. Rondleider Lianne Westenberg neemt u mee door de tentoonstelling en vertelt over de schatkamers van de Hermitage St.-Petersburg, en neemt u mee op reis door de kunstgeschiedenis.
Workshops
Familieateliers
Creatieve cursussen voor jong en oud
Rondleiding in NGT – Musea in Gebaren
Instaprondleidingen van het Outsider Art Museum
Voor families en kinderen
Voor scholen
SRC Reizen laat u méér zien!
Ontdek Rusland met SRC Reizen!
Rusland is een land dat u moet ervaren!

Hermitage Amsterdam tijdelijk gesloten

Volgens het advies van de overheid in het kader van de maatregelen tegen het Coronavirus.