Activiteiten

Programma
Jazz at the Plantage 2019
Vriendendag Juwelen!
14 september 2019
Movies at the Hermitage
28 augustus t/m 1 september 2019
Rondleidingen

Rondleidingen

Met een rondleiding van een van onze professionele gidsen ontdekt u nog veel meer in een tentoonstelling en in ons historische gebouw. U volgt het hele tentoonstellingsverhaal en komt natuurlijk langs alle hoogtepunten. Alles met een persoonlijke touch. Het is ook mogelijk om een rondleiding door meerdere tentoonstellingen te reserveren.

Rondleidingen voor de tentoonstelling Juwelen! zijn vanaf eind augustus online te boeken.

Duur en tarief
1 uur: € 90 per gids (excl. entreekaarten)

Talen
Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Turks, Arabisch, Berbers en Russisch

Speciale wensen
Voor speciale wensen, vragen of verzoeken met betrekking tot een rondleiding kunt u een mail sturen naar rondleidingen@hermitage.nl.

Voorwaarden
Klik hier om de voorwaarden te lezen.

Instaprondleidingen

Wilt u meer weten over de tentoonstelling? Iedere zaterdag kunt u mee met de instaprondleiding. Samen met een gids ontdekt u alles over De schatkamer!. Deelname is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs voor de tentoonstelling, verzamelen in de foyer. Start om 11 uur, de capaciteit van deze activiteit is beperkt (vol = vol).

Externe gidsen

Het is externe gidsen toegestaan een rondleiding te geven in de Hermitage Amsterdam. Aanmelden is verplicht via mail@hermitage.nl. Een externe rondleiding staat pas geboekt wanneer u een bevestiging ervan heeft ontvangen via mail@hermitage.nl.

Groepsbezoek zonder gids

Wilt u de tentoonstelling  bezoeken met een groep zonder gids? U kunt direct uw tickets kopen. De maximale groepsgrootte is 20 personen voor een groep zonder gids. Heeft u vragen? Mail naar rondleidingen@hermitage.nl

Lezingen op aanvraag

U kunt ook een lezing over de tentoonstelling, over de geschiedenis van Amstelhof of over de Hermitage St.-Petersburg aanvragen. Deze worden gegeven door een van onze professionele rondleiders. De kosten bedragen € 175 (exclusief huur van de zaal). Ook een lezing op locatie is mogelijk. De kosten hiervan zijn € 250 (excl. reiskosten).  
Meer informatie: 020 530 87 55 (werkdagen 9–17 uur) of rondleidingen@hermitage.nl.

Rondleiding in Nederlandse Gebarentaal (NGT)

Tijdens de tentoonstelling De schatkamer! worden maandelijks rondleidingen georganiseerd in Nederlandse Gebarentaal (NGT), voor dove en slechthorende bezoekers.

Rondleider Lianne Westenberg neemt u mee door de tentoonstelling en vertelt over de schatkamers van de Hermitage St.-Petersburg, en neemt u mee op reis door de kunstgeschiedenis.

Winnen: dagje uit in de Hermitage Amsterdam
Workshops
Familieateliers
Creatieve cursussen voor jong en oud
Rondleiding in NGT – Musea in Gebaren
Instaprondleidingen van het Outsider Art Museum
Voor families en kinderen
Voor scholen
SRC Reizen laat u méér zien!
Ontdek Rusland met SRC Reizen!
Rusland is een land dat u moet ervaren!

Laatste kans: De schatkamer!

Nog t/m 25 augustus te zien