Activiteiten

Programma
Rondleidingen

Rondleidingen

Met een rondleiding van een van onze professionele gidsen ontdekt u nog veel meer in een tentoonstelling en in ons historische gebouw. U volgt het hele tentoonstellingsverhaal en komt natuurlijk langs alle hoogtepunten. Alles met een persoonlijke touch. Het is ook mogelijk om een rondleiding door meerdere tentoonstellingen te reserveren.

Duur en tarief
1 uur: € 90 per gids (excl. entreekaarten)

Talen
Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Turks, Arabisch, Berbers en Russisch

Speciale wensen
Voor speciale wensen, vragen of verzoeken met betrekking tot een rondleiding kunt u een mail sturen naar rondleidingen@hermitage.nl.

Voorwaarden
Klik hier om de voorwaarden te lezen.

Externe gidsen

Het is externe gidsen toegestaan een rondleiding te geven in de Hermitage Amsterdam. Aanmelden is verplicht via mail@hermitage.nl. Een externe rondleiding staat pas geboekt wanneer u een bevestiging ervan heeft ontvangen via mail@hermitage.nl.

Groepsbezoek (min. 15, max. 20 pers.)

Wilt u de tentoonstelling  bezoeken met een groep zonder gids? U kunt direct uw tickets kopen. Heeft u vragen? Mail naar rondleidingen@hermitage.nl

Lezingen op aanvraag

U kunt ook een lezing over de tentoonstelling, over de geschiedenis van Amstelhof of over de Hermitage St.-Petersburg aanvragen. Deze worden gegeven door een van onze professionele rondleiders. De kosten bedragen € 175 (exclusief huur van de zaal). Ook een lezing op locatie is mogelijk. De kosten hiervan zijn € 250 (excl. reiskosten).  
Meer informatie: 020 530 87 55 (werkdagen 9–17 uur) of rondleidingen@hermitage.nl.

Rondleiding in Nederlandse Gebarentaal (NGT)

Tijdens de tentoonstelling De schatkamer! worden enkele rondleidingen georganiseerd in Nederlandse Gebarentaal (NGT), voor dove en slechthorende bezoekers.

Rondleider Viktor Tans neemt u mee door de tentoonstelling en vertelt over de schatkamers van de Hermitage St.-Petersburg, en neemt u mee op reis door de kunstgeschiedenis.

Workshops
Familieateliers
Creatieve cursussen voor jong en oud
Rondleiding in NGT – Musea in Gebaren
Instaprondleidingen van het Outsider Art Museum
Voor families en kinderen
Voor scholen
SRC Reizen laat u méér zien!
Ontdek Rusland met SRC Reizen!
Rusland is een land dat u moet ervaren!

☆☆☆☆ in Trouw voor De schatkamer!

Boek nu online tickets