Activiteiten

Agenda
Hermitage Markt
Iedere zaterdag in de binnentuin.
Rondleidingen

Rondleidingen Dutch Heritage Amsterdam

Wilt u samen met een groep een rondleiding krijgen door de nieuwe tentoonstellingsserie Dutch Heritage Amsterdam? Ook voor deze tentoonstelling is het mogelijk om een rondleiding te boeken voor maximaal vijftien personen (exclusief gids). In deze nieuwe focustentoonstelling wordt telkens één topstuk uit een toonaangevende Nederlandse collectie uitgelicht. Voor meer informatie zie www.dutchheritageamsterdam.nl.  Hieronder leest u meer over de mogelijkheden voor rondleidingen.

Met een rondleiding van onze kunsthistorische gidsen leert u alle historische ins en outs over het topstuk én bezoekt u de historische keuken van de Amstelhof.

Duur en tarief:
40 minuten: € 55,- per gids (exclusief entreetickets)

Talen
Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Turks, Arabisch, Berbers en Russisch

Boek een rondleiding

Wilt u een rondleiding boeken? Neem dan contact op met rondleidingen@hermitage.nl. Vermeld hierbij voor welke dag u de rondleiding wilt boeken en met hoeveel personen. U dient ook entreetickets te reserveren voor uw bezoek. Klik hier om tickets te reserveren.

Speciale wensen
Voor speciale wensen, vragen of verzoeken met betrekking tot een rondleiding kunt u een mail sturen naar rondleidingen@hermitage.nl of tel. +31 (0) 20 6259303.

Familieateliers
Rondleiding in NGT – Musea in Gebaren
Instaprondleidingen van het Outsider Art Museum
Voor scholen
SRC Reizen laat u méér zien!

Het museum is OPEN!

Nu te zien: Het Gele Huis van Vincent van Gogh.