©
Foto Evert Elzinga

Activiteiten

Programma
Rondleidingen

Rondleidingen

Met een rondleiding van een van onze professionele gidsen ontdekt u nog veel meer in een tentoonstelling en in ons historische gebouw. U volgt het hele tentoonstellingsverhaal en komt natuurlijk langs alle hoogtepunten. Alles met een persoonlijke touch. Het is ook mogelijk om een rondleiding door meerdere tentoonstellingen te reserveren.

Duur en tarief
1 uur: € 90 per gids (excl. entreekaarten)

Talen
Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Turks, Arabisch, Berbers en Russisch

Speciale wensen
Voor speciale wensen, vragen of verzoeken met betrekking tot een rondleiding kunt u een mail sturen naar rondleidingen@hermitage.nl.

Voorwaarden
Klik hier om de voorwaarden te lezen.

Externe gidsen

Het is externe gidsen toegestaan een rondleiding te geven in de Hermitage Amsterdam. Aanmelden is verplicht via mail@hermitage.nl. Een externe rondleiding staat pas geboekt wanneer u een bevestiging ervan heeft ontvangen via mail@hermitage.nl.

Groepsbezoek (min. 15, max. 20 pers.)

Wilt u de tentoonstelling  bezoeken met een groep zonder gids? U kunt direct uw tickets kopen. Heeft u vragen? Mail naar rondleidingen@hermitage.nl

Arrangement café-restaurant

Ook bieden wij het geliefde Hollandse Meesters-arrangement aan. Dit bestaat uit een rondleiding met gids inclusief onze Chef’s lunch. U wordt ontvangen met een heerlijke tweegangenlunch en sluit deze af met koffie, thee en luxe zoetigheden. Overige dranken serveren we op basis van nacalculatie. Aansluitend bezoekt uw gezelschap met een gids de tentoonstelling. Dit bezoek kan natuurlijk ook voorafgaand aan de lunch geboekt worden. De kosten bedragen € 50 per persoon. Boeken kan voor 15 personen of meer. Voor meer informatie over dit arrangement of ons cateringaanbod kunt u contact opnemen via inforestaurant@hermitage.nl.

Lezingen op aanvraag

U kunt ook een lezing over de tentoonstelling, over de geschiedenis van Amstelhof of over de Hermitage St.-Petersburg aanvragen. Deze worden gegeven door een van onze professionele rondleiders. De kosten bedragen € 175 (exclusief huur van de zaal). Ook een lezing op locatie is mogelijk. De kosten hiervan zijn € 250 (excl. reiskosten).  
Meer informatie: 020 530 87 55 (werkdagen 9–17 uur) of rondleidingen@hermitage.nl.

Rondleiding in Nederlandse Gebarentaal (NGT)

Tijdens de tentoonstelling Hollandse Meesters uit de Hermitage wordt elke maand een rondleiding georganiseerd in Nederlandse Gebarentaal (NGT), voor dove en slechthorende bezoekers.

Rondleider Viktor Tans neemt u mee door de tentoonstelling en vertelt over de belangrijkste verzameling Hollandse schilderkunst buiten Nederland, die van de Hermitage St.-Petersburg, en over de drieënzestig werken van vijftig schilders die weer even ‘thuis’ zijn.

Workshops
Familieateliers
Creatieve cursussen voor jong en oud
Tekenen op zaal
Rondleiding in NGT – Musea in Gebaren
Instaprondleidingen van het Outsider Art Museum
Voor families en kinderen
Voor scholen

Night @ the Hermitage

Tot en met 27 mei zijn we tot 22 uur ´s avonds geopend (26 mei uitverkocht!). Ook het restaurant en de museumshop! Niet in de rij? Ook als Museumkaarthouder? Koop een online ticket.