Hermitage Amsterdam is nu H’ART Museum. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van H’ART Museum.
Hermitage Amsterdam is now H’ART Museum. You will now be redirected to the H’ART Museum website.

Houd de Hermitage open

Ik geef direct

Als u direct uw donatie wilt geven, klik dan hier of scan de onderstaande QR-code. Of doneer via het bankrekeningnummer NL 22 INGB 0007484047 t.n.v. Stichting Hermitage aan de Amstel, klik op deze link om direct naar de betaalomgeving te gaan. 

Doet u mee aan de speciale actie van € 2.500?

Geeft u dat a.u.b. ook door via geven@hermitage.nl, dan sturen wij de betalingsbevestiging en informatie over de aftrekmogelijkheden (Geefwet). Voor informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via 020-5308758, op werkdagen van 10-17 uur.


HOUD DE HERMITAGE OPEN

De coronacrisis heeft de Hermitage Amsterdam diep getroffen. 16 jaar lang zijn we er altijd geweest voor u, onze bezoekers en vrienden. Steeds zonder subsidie. Nu, na een jaar van langdurige lockdowns zonder bezoekers, is het moment aangebroken dat we om uw hulp moeten vragen. De hulp van iedereen die van de Hermitage houdt. Met een gift, hoe klein of groot ook. 

Van grotere betekenis gaat uw gift niet zijn. Want met uw gift waarborgt u de toekomst van het voor Nederland unieke museum. Zodat de spraakmakende tentoonstellingen, concerten en het inclusieve kunstonderwijsprogramma Hermitage voor Kinderen er ook voor komende generaties zullen zijn. 

Uw gift

We doen een beroep op alle mensen die de Hermitage een warm hart toedragen en die een gift kunnen doen, groot of klein. Met fiscaal voordeel, want een gift is aftrekbaar van het inkomen op grond van de Geefwet. Mensen die een genereuze gift kunnen doen van € 2.500 of meer krijgen hun naam vereeuwigd in een prachtig kunstwerk dat we een permanente plek in het museum geven.

Fiscaal voordeel

Door de Geefwet telt uw gift voor 125% mee in de belastingaftrek. Dat betekent dat bijvoorbeeld bij een meerjarige gift van € 2.500 de nettokosten ongeveer € 1.000 euro zullen zijn (afhankelijk van inkomen). Klik hier voor meer over de Geefwet.

Gegevens Hermitage Amsterdam

  • Stichting Hermitage aan de Amstel
  • KvK-nummer 33303622
  • RSIN 807703254
  • Bankrekeningnummer: NL85 ABNA 0849 302900

Ambassadeurs

Tientallen mensen zetten zich in om de campagne te steunen als ambassadeur, zoals Martijn Akkerman, Thera Coppens, Loek Hermans, John Leerdam, Cornald Maas, Jan Taminiau, Erica Terpstra en ere-ambassadeurs Cathelijne Broers, Michail Piotrovsky en Founder Ernst Veen. Bekijk hier de volledige lijst van ambassadeurs.

Informatie aanvragen

Als u eerst nadere informatie wenst, dan kunt u:

  • Dit formulier invullen en aan ons opsturen. Wij nemen dan contact met u op over de mogelijkheden. 
  • Of telefonisch contact opnemen via 020-5308758.

Namens alle medewerkers, vrijwilligers, docenten, scholieren in ons kunstonderwijs en alle toekomstige bezoekers: 

HEEL VEEL DANK.

Annabelle Birnie en Paul Mosterd, directie Hermitage Amsterdam

Helen van der Vliet - docent Hermitage voor Kinderen

H'ART Museum ( voorheen Hermitage)

Great Art Sparks Hearts