Hermitage Amsterdam is nu H’ART Museum. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van H’ART Museum.
Hermitage Amsterdam is now H’ART Museum. You will now be redirected to the H’ART Museum website.

Events

Events
Events in H'ART Museum
Events
Bruiloften

Trouwen in H'ART Museum

Nadat je ‘ja’ hebt gezegd, is de volgende vraag waar jullie de mooiste dag van jullie leven gaat vieren. In het zeventiende-eeuwse gebouw van H'ART Museum, een Rijksmonument in het bruisende centrum, beleven jullie samen met jullie dierbare een onvergetelijke huwelijksdag. Een samenspel van historie, kunst en karakteristieke open ruimtes met veel daglicht zorgt voor een buitengewone romantische en bijzondere sfeer. Op basis van jullie wensen, onze persoonlijke service en culinaire expertise wordt het een dag die nooit vergeten zal worden. 

H'ART Museum is sinds 2021 een officiële trouwlocatie. Zo staat de Kerkzaal, als een van de mooiste locaties aan de Amstel, bekend als de perfecte trouwruimte. Voeg een vleugje romantiek toe aan de speciale dag door met bootjes aan de te meren vanaf de prachtige Amstel en gebruik te maken van de exclusieve privé-ingang.

Elke bruiloft is uniek en zal worden aangepast naar jullie wensen. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden voor jullie huwelijksdag. Voor meer informatie zijn wij te bereiken op (0) 20 530 87 55 of per e-mail via events@hartmuseum.nl

Meer lezen over alle ruimtes en mogelijkheden? Download hier onze brochure.

Events
Auditorium
Events
H'ART Museum Grand Café
Events
Kerkzaal - Exclusief
Events
Binnentuin - Exclusief
Events
Regentenkamer - Exclusief
Events
Wat maakt H'ART Museum zo bijzonder?

H'ART Museum ( voorheen Hermitage)

Great Art Sparks Hearts