Hermitage Amsterdam is nu H’ART Museum. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van H’ART Museum.
Hermitage Amsterdam is now H’ART Museum. You will now be redirected to the H’ART Museum website.

Events

Events
Events in H'ART Museum
Events
Bruiloften
Events
Auditorium
Events
H'ART Museum Grand Café
Events
Kerkzaal - Exclusief
Events
Binnentuin - Exclusief
Events
Regentenkamer - Exclusief
Events
Wat maakt H'ART Museum zo bijzonder?

Wat maakt H'ART Museum zo bijzonder?

Historisch gebouw
Het zeventiende-eeuwse gebouw van H'ART Museum – een Rijksmonument – is een parel in Amsterdam. In 1680 begon de oprichting van een tehuis voor ‘oude besjes’. Na drie jaar volgde de oplevering van het ‘Diaconie Oude Vrouwen Huys’ met plaats voor vierhonderd vrouwen. Nu schitteren prachtige kunstcollecties in het gebouw, dat naar modern ontwerp is verbouwd en ingericht.

Centrale ligging
H'ART Museum is gevestigd in het bruisende centrum van Amsterdam met prachtig uitzicht op de Amstel. Vanaf Schiphol is H'ART Museum binnen 30 minuten bereikbaar. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op loopafstand en ligt metrostation Waterlooplein op minder dan 5 minuten lopen. Liever met de boot komen? Aanmeren voor de deur is mogelijk!

Full Service
Onze kracht is ons oog voor detail en next-level gastvrijheid. Van een evenement maken wij graag, vol passie en toewijding en succes. Zo ben je ontzorgd en kan je genieten van een evenement op topniveau en ultiem vakmanschap.

Extra diensten
H'ART Museum is natuurlijk veel meer dan enkel een evenementen locatie. Combineer uw evenement met een rondleiding door de tentoonstelling (die elk halfjaar wisselt), een teken- of schilderworkshop of een activiteit in de binnentuin. Graag een korte introductie over H'ART Museum tijdens uw bijeenkomst? Onze directie ontvangt uw gasten graag met een persoonlijk welkomstwoord.

Duurzaam museum
H'ART Museum deelt sinds 2016 warmte- en koude-overschotten met de Hortus Botanicus (project Tussen Kunst en Kas). Voorts zijn er zonnepanelen op het dak en willen we de huidige beglazing vervangen door beter isolerend monumentenglas of HR-glas. Daarnaast neemt H'ART Museum deel aan BREEAM-NL In-Use, waarbij deelnemende musea concreet aan de slag gaan met verduurzaming. 

Voor meer informatie over duurzaamheid van het museum klik hier.
 

Boek nu voor de meivakantie

Laatste kans voor Caesar tentoonstelling