Geef

Word Vriend
Word Catharina Vriend
Private donor

Private Donor

Als Private Donor van de Hermitage Amsterdam maakt u het mede mogelijk dat het museum als zelfstandig cultureel ondernemer spraakmakende tentoonstellingen en activiteiten kan organiseren gebaseerd op de unieke collectie van Staatsmuseum de Hermitage in St.-Petersburg. En dankzij uw bijdrage kunnen jaarlijks 10.000 basisschoolleerlingen gratis deelnemen aan het impactvolle kunstonderwijs programma van de Hermitage voor Kinderen.

Als Private Donor bent u intensief betrokken bij de Hermitage Amsterdam. Naast dat u wordt uitgenodigd voor de vip-evenementen in het museum, kunt u ook elkaar ontmoeten op speciaal georganiseerde evenementen voor de Private Donors. Zoals de jaarlijkse reis naar de Hermitage in Sint-Petersburg of een rondleiding buiten openingstijden. Tijdens de inspirerende programmering bent u privégast van de directie. Daarnaast heeft u elk jaar een keer de mogelijkheid om in de  Regentenkamer te dineren met uw eigen gezelschap.

Als Private Donor geeft u jaarlijks een bedrag van € 5.000.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op met Martine Wouters, sponsoring, fondsenwerving en Private Donors via 06 54 322 108 of 020 530 87 55, of via m.wouters@hermitage.nl.

Hermitage Business Club
Ondernemers voor Ondernemers
Nalaten
Eenmalige donatie
Elke bijdrage, groot of klein, is zeer welkom!
Algemene informatie
Geven aan de Hermitage is geven met fiscaal voordeel
Hermitage Amsterdam is een Culturele ANBI
Wij bedanken

Op 26 en 27 november is het café-restaurant gesloten i.v.m. een congres.

U kunt in het pop-up café in de kerkzaal terecht voor heerlijke koffie, thee e.d.